Fen Bilimleri Enstitüsü En İyi Tez Ödülleri Başvuruları

Trakya Üniversitesi Senatosu’nun 22 Aralık 2023 tarih ve 20 sayılı toplantısında alınan 23 numaralı karar ile yürürlüğe giren Trakya Üniversitesi Ödül Yönergesi ilgili maddeleri uyarınca, Fen Bilimleri Enstitüsü Lisansüstü Tez Ödülleri Yönergesi (yönergeye ulaşmak için tıklayınız) çerçevesinde 2022 ve 2023 yılları için ayrı ayrı olmak kaydıyla En İyi Yüksek Lisans Tez Ödülü, En İyi Doktora Tez Ödülü ve Teşekkür Belgesi verilecektir.

Başvuru yapmak isteyen mezun öğrencilerimiz ile tez danışmanlarının başvuru formunu (forma ulaşmak için tıklayınız) ve form ile birlikte istenen ek belgeleri 2 Şubat 2024 Cuma günü mesai bitimine kadar şahsen ya da e-mail yoluyla (fenbil@trakya.edu.tr) enstitümüz müdürlüğüne ulaştırmaları gerekmektedir. İlgili mezun öğrencilerimize ve danışmanlarına ilanen duyurulur.

Enstitümüz Tez Ödülleri yönergesine ulaşmak için tıklayınız.

Bu içerik 12.01.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 429 kez okundu.