Dr. Öğretim Üyesi Sezer Ulukaya ve öğrencisi Cem Yakut'a teşekkür belgeleri verildi

Enstitümüz Hesaplamalı Bilimler Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Dr. Öğretim Üyesi Sezer Ulukaya danışmanlığında tamamladığı "Uzamsal Görüntü Filtreleme ile Yapay Sinir Ağı Tabanlı Retina Damar Bölütlemesnin İyileştirilmesi" başlıklı yüksek lisans tez çalışmasından ürettiği yayınlar ile öğrencimiz Cem Yakut ve Dr. Öğretim Üyesi Sezer Ulukaya Fen Bilimleri Enstitüsü En İyi Tez Ödülleri kapsamında teşekkür belgelerini aldılar.
Enstitümüzde gerçekleştirilen törende, danışman Dr. Öğretim Üyesi Sezer Ulukaya'ya belgesini Enstitü Müdürü Prof. Dr. Hüseyin Rıza Ferhat Karabulut, Cem Yakut'a belgesini Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Volkan Aksoy verdiler. Törende üniversitemiz Eczacılık Fakültesi Öğretim Elemanı Arş. Gör. Dr. Ayça Çevikelli Yakut da hazır bulundular.

Resim

ResimResim
Bu içerik 19.09.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 562 kez okundu.