2023-2023 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Lisansüstü Programlar Yerleştirme Sonuçları

2023-2023 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Döneminde enstitümüz anabilim dalları yüksek lisans ve doktora programlarına kayıt hakkı kazanmak için başvuran adaylara ait değerlendirme sonuçları aşağıdaki listelerde sunulmuştur.

KESİN KAYIT TARİHLERİ:
Kayıt yaptırmaya hak kazanan adayların kesin kayıtları 12 Şubat 2024 (Saat: 08:30) – 16 Şubat 2024 Cuma (Saat:17:30) tarihleri arasında Enstitüde yapılacaktır. Kesin kayıt işlemleri adayın şahsen başvurusu veya noter onaylı vekalet ile yapılacaktır. Online başvuru yapan adayların başvuru esnasında beyan etmiş oldukları belgelerinin asıllarını kayıt esnasında yanlarında bulundurmaları zorunludur.
YEDEK KAYIT TARİHLERİ:
Yedek listeden kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri 19 Şubat 2024 Pazartesi (Saat: 08:30)- 20 Şubat 2024 Salı (Saat: 17:30) tarihleri arasında Enstitüde yapılacaktır.

Mimarlık Anabilim Dalı Tezsiz Yüksek Lisans Programı Yabancı Uyruklu Öğrenci Yerleştirme Sonuçları

Mimarlık Anabilim Dalı Tezsiz Yüksek Lisans Programı Yerleştirme Sonuçları (Türk Uyruklular)

Tezli Yüksek Lisans Programları Yabancı Uyruklu Öğrenci Yerleştirme Sonuçları

Tezli Yüksek Lisans Programları Bilimsel Değerlendirme Sonuçları (Türk Uyruklular)

Doktora Programları Yabancı Uyruklu Öğrenci Yerleştirme Sonuçları

Doktora Programları Bilimsel Değerlendirme Sonuçları (Türk Uyruklular)
Bu içerik 09.02.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 1252 kez okundu.