200 BİN TL HİBE DESTEKLİ TÜBİTAK BİGG'E BAŞVURUDA BULUNMAK İÇİN ACELE EDİN!

Duyuru Metni:

Teknoloji odaklı yenilikçi iş fikirlerine 200 Bin TL’ye kadar hibe desteği sağlayan TÜBİTAK Bireysel Genç Girişim (BİGG) Programına, 31 Mayıs 2019 tarihine kadar teblegirisim.com üzerinden başvuru kabul etmeye devam ediyoruz!

Başvuru Ön Şartları

Daha önce Teknogirişim Sermayesi ya da TÜBİTAK 1512 desteği almamış, herhangi bir şirkette ortaklığı bulunmayan;

- 1 yıl içerisinde mezun olabilecek lisans öğrencileri
- Yüksek lisans ve doktora öğrencileri
- Lisans, yüksek lisans ve doktora mezunları (son mezuniyet tarihinin üstünden en çok 10 yıl geçmiş olanlar)

*Bireysel girişimciler için sağlanan destektir, şirketler ve şirketlerde ortaklığı bulunan kişiler başvuramazlar.

Başvuru ön şartlarını sağlıyorsanız, özelleştirilmiş eğitim ve atölye çalışmalarına katılabileceğiniz ve TİM-TEB’in networkünde bulunan ekosistemin köklü kurum ve büyük teknoloji firmalarının yöneticilerinden mentorlük ve danışmanlık hizmetleri alabileceğiniz bir BİGG süreci için “teblegirisim.com” üzerinden başvuru yapabilirsiniz.

twitter.com/teblegirisim

Program hakkında detaylı bilgi için: bigg.tubitak.gov.tr

Bu içerik 24.05.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 790 kez okundu.